Ingredientai
aliejus kepimui
šlakelis
nuluptos krevetės
250
g
druska ir pipirai
pagal skonį
sviestas
50
g
česnakas
2
skiltelės
laimo žievelė
vnt.
laimo sultys
0.5
vnt.
laimas
1
vnt.
romaninės salotos
40
g
marinuoti svogūnai
žiupsnelis
saldžiarūgštis padažas
šlakelis
kietasis sūris
saujelė
Porcijos: 2
Ruošiatės vakarėliui, iškylai ar filmų vakarui, – gaminkite takus su krevetėmis. Nuostabaus skonio gaivus užkandis yra tai, ko jums reikia. Takai su krevetėmis puikiai tinka ir šventiniam stalui.
Gaminimo eiga
* Iš tortilijos žiedu išspauskite tris apskritimus. Juos apkepkite keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti sulenkite perpus. Perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų riebalai.
* Į sausą keptuvę suberkite krevetes, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti įdėkite sviestą, smulkintas česnako skilteles, pamaišykite.
* Užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sulčių. Pamaišykite.
* Į takus dėkite smulkiai pjaustytų salotų, porą krevečių, kelis griežinėlius marinuotų svogūnų, palaistykite saldžiarūgščiu padažu. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio ir patiekite su laimo skiltele.
Atsiliepimai