Ingredientai
kvietiniai miltai
345
g
druska
5
g
kepimo milteliai
5
g
rapsų aliejus
30
ml
vanduo
190
ml
Porcijos: 5
Ne visada, kai užsimanome, po ranka yra tortilijų. Todėl virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi receptu, kaip jų patiems pasigaminti namuose. Patikėkite, paruošti naminių tortilijų – labai paprasta.
Gaminimo eiga
* Į miltus berkite druskos, kepimo miltelių, pilkite aliejaus, vandens ir užminkykite tešlą. Leiskite jai pailsėti 10 minučių.
* Padalinkite tešlą į 12–16 dalių ir pabarstę stalviršį iš tešlos iškočiokite plonus lakštus.
* Kiekvieną lakštą dėkite į labai įkaitintą sausą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių.
Atsiliepimai