Prenumeruok

žydiška kiaušinienė

NAUJIENOS

Vakare prisivalgius riebių mėsos patiekalų gali sutrikti virškinimas, o angliavandenių gausa į vakarą irgi nevilioja. Ką valgyti, kai ruošiamės...

Kur po pliažo jaukiai pasėdėti ir skaniai pavalgyti? – pagrindinis poilsiautojų klausimas Palangoje , kiekvieną vasarą. Ir dar žmonės mėgsta...

Šakšuka – patiekalas, kurio kilmė priskiriama Šiaurės Afrikos, arabų ir Izraelio tautų virtuvėms. Šakšukos pagrindiniai ingredientai –...

Dažnai mums visiems trūksta idėjų, ką valgyti pusryčiams, o kasdien valgomos avižinės košės ir virti kiaušiniai tikrai pabosta. Šioje vietoje...

Tą rytą pagalvojau, kaip visiems mums sveika plėsti pažintį su kitomis kultūromis. Ir tai galima daryti pačiais įvairiausiais būdais –...