virtuvės šefė

virtuvės šefė

Virtuvės šefas (pranc. Chef de Cuisine) – virėjas, pasiekęs aukšto profesinio meistriškumo lygį, paprastai atsakantis už visą maisto gamybos procesą virtuvėje, vadovaujantis virėjų kolektyvui. Išradingas, norintis eksperimentuoti ir improvizuoti virtuvėje šefas gali parašyti sukurtų kulinarinių receptų knygą, atidaryti savo kulinarinę mokyklą skleisti profesinėms žinioms. Pasaulyje žinomos prestižinės „Le Cordon Bleu“ mokyklos.

NAUJIENOS

Konservuoti agurkai ir pomidorai jau nieko nestebina, tačiau iš Dzūkijos kilusi virtuvės šefė Danutė tikina – konservuoti galima ne tik šias...

Į mano būrimo saloną Dura necéssitas užsukęs Saulius S. pasigyrė: „Seimo virtuvę prezidentas irgi turi žinoti, todėl viską išgirdo iš pirmų...

Posakis „Roges ruošk vasarą, o ratus – žiemą“ puikiai tinka daugelyje gyvenimo sričių. Viena iš jų – daržovių ruošimas žiemai. Įpusėjus...

Verslininkė Justina Visockienė Tauragėje yra įkūrusi sušinę, kuri, iš pirmo žvilgsnio vadinasi visai ne kaip ta vieta, kurioje galima gauti...

Gegužės 9-ąją nuo koronaviruso mirė žinoma virtuvės šefė , barbekiu mama vadinta Halina Bovševič . Sostinėje ilgus metus gyvenusi ir...

Gegužės 9-ąją nuo koronaviruso mirė žinoma virtuvės šefė, barbekiu mama vadinta Halina Bovševič . Sostinėje ilgus metus gyvenusi ir dirbusi...

Kaip aš Anglijoje mokiausi kepti šunis  (3)

2020 m. rugsėjo 2 d. 20:00

Vilniuje duris atvėrė nauja kulinarijos studija  (41)

2019 m. lapkričio 15 d. 21:33

1 2 3 4 5 6 7