vandens

5 priežastys valgyti daugiau salierų: stiprina širdį, gerina virškinimą ir atmintį

Mitybos specialistė Nicola Shubrook portale bbcgoodfood.com papasakojo apie salierų naudą sveikatai ir šios populiarios daržovės maistinę vertę.

Dietistė Vaida Kurpienė įvardijo produktus, kurie skatina spuogų atsiradimą ir kurie su jais kovoja (3)

Spuogai kankina įvairaus amžiaus žmones. Nors gali atrodyti, kad kova su akne – kova be pabaigos, svarbu nepasiduoti, nes šią problemą įmanoma...

Rudens karalienės – slyvos: teigiamai veikia širdį ir kaulus, bet turi vieną nepageidaujamą poveikį

Slyvos – saldus, sultingas ir skanus kaulavaisis. Iš slyvų verdami ne tik įvairiausi džemai, gaminami čatniai, bet ir kepami slyvų pyragai,...

Mitybos specialistas išaiškino, kiek arbūzo galima suvalgyti per dieną ir kas gresia jo padauginus

Vasara įsibėgėjo, o karščiai niekur nesitraukia, tad būtina valgyti vėsinančių produktų. Arbūzai – be konkurencijos vienas efektyviausiai...

Vaida Kurpienė įvardijo, kokius gyvybiškai svarbius mikroelementus prarandame gausiai prakaituodami ir kokiuose produktuose jų daugiausia (1)

Per karščius mūsų organizmas netenka daug skysčių , kurių neatstačius gali sutrikti organizmo veikla. Dietistė Vaida Kurpienė įvardijo,...