Prenumeruok

Tomas Petryla

NAUJIENOS

Smulkus ir vidutinis verslas sudaro 90 proc. visų Lietuvoje veikiančių įmonių , tačiau kas penkta tokia įmonė susiduria su įvairiais finansiniais...

Prasidėjus vasarai, feisbuko grupėje „Lithuania grilling & smoking“, vienijančioje 87 tūkst. grilio mėgėjų ir profesionalų, jos įkūrėjas...

Atėjo vasara ir prasidėjo kepsnių sezonas. Ką, kur ir ant ko kepsime šiemet? Laidoje „Sveika lėkštė“ daug patarimų tiems, kurie nenori...

Vasaros sezonas daugeliui asocijuojasi su kepsnių ir grilio laikotarpiu. Gaminti, kepti, valgyti gamtoje – didelis malonumas. Vis auganti grilio gerbėjų...

„Šiandien pasidariau ir galiu pasakyti, kad tai buvo vienas geresnių, jei ne geriausias, kebabas , kokį esu pagaminęs“, – sakė grilio...

Už kelių dienų prasidės vasara, o kartu su ja dar labiau įsibėgės grilio sezonas. Ant grotelių ir iešmų vis daugiau kepsime šašlykų bei kitų...