Delfi pristato naujausią „Sėkmingi iki 30-ies“ laidą. Laidos viešnia – konditerė Milena Levaškevičiūtė.
Telegrafas
18 straipsnių
Telegrafas – elektrinio ryšio sistema, perduodanti raidinius skaitmeninius pranešimus arba nejudančius atvaizdus laidais sklindančiais elektriniais signalais arba radijo signalais.
Спустя три года в Литве представлен список 30 лучших ресторанов в стране. Академия хорошей еды вместе с Литовской ассоциацией гостиниц и ресторанов, Литовской ассоциацией шеф-поваров и кондитеров и журналом Geras skonis представили рестораны, попавшие в список лучших. В рейтинге – 11 новых наименова...
Начало лета Вильнюс встречает цветами холодного борща. 10 июня в столице проходит фестиваль этого традиционного для литовских широт холодника. В этот день вильнюсцев и гостей столицы ждут 100 разных видов деятельности, разные состязания. Мероприятия проходят целый день, а 30 кафе и ресторанов предла...
Kol vieni dėl savo sėkmės dirba metų metus, kitų sėkmė iššauna kone pernakt. Taip būtų galima pasakyti ir apie šios laidos „Sėkmingi iki 30-ies“ viešnią Mileną Levaškevičiūtę.
Niekam ne paslaptis, kad valgymas – vienas didžiausių malonumų. Ypač jaudinantis momentas, kuomet tenka ragauti geriausių virtuvės šefų kūrinius. Tokį įspūdingą gastronominį malonumą galima patirti Vilniuje, prie pat Katedros aikštės įsikūrusiame restorane „Telegrafas“, du metus iš eilės pripažintam...
Prabangiame vakarėlyje Laurynas Suodaitis bei renginio vedėjas vilkėjo tokiais pat kostiumais, tai nebuvo vienintelis sutapimas (226)
Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusį viešbutį atvyko kviestinė publika. Žinomi svečiai pirmieji išvydo atsinaujinusį restoraną „Telegrafas“ bei naują barą „Dukes Gastrobar“.
Reaguodamas į situaciją šalyje viešbutis „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ transformuoja savo kambarius į privačius biurus ir unikalias vakarienių erdves, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
Туристический и гостиничный секторы – это те сферы, которые видимо, больше всего пострадали от пандемии и карантина. Гостиницы немало сил потратили на привлечение клиентов. Одна из новых предложенных ими услуг – долгосрочная аренда роскошных апартаментов. Правда, стоит такое удовольствие недешево.
Pirmadienį vykusiame vyno ir desertų derinių čempionate „Wine + Dessert 2018“ pagrindinį – Auksinių šakučių – prizą iškovojo restorano „Nineteen18“ komanda, antrąją vietą pasidalijo restoranai „Sweet Root“ ir „Dine“, specialiais prizais apdovanoti „Restoranas 4“, ,, Telegrafas ir Atelier Wine Boutiq...
Prasidėjo Lietuvos gastronomijos savaitė: nebrangiai pavakarieniauti kviečia prašmatniausi restoranai (2)
Kasmetinė Vilniaus gastronomijos savaitė šiemet tampa visos Lietuvos švente. Net 33 šalies restoranai prisijungia prie šio projekto ir šią savaitę, lapkričio 5–11 d., kviečia paragauti išskirtinius meniu rinkinius už fiksuotas kainas. Kaip išsirinkti, kur apsilankyti, atsiųstame pranešime supažindin...
Prie kasmetinės Vilniaus gastronomijos savaitės šiemet prisijungs net 33 šalies restoranai. Tai viena ypatinga savaitė metuose, kai išskirtinius meniu rinkinius galima paragauti už fiksuotas kainas.
Gerų viešbučių restoranai turi būti puikūs. Praėjo tie laikai, kai žinomas viešbutis galėjo sau leisti bet kokią virtuvę ir anonimišką meniu. Praėjo tie laikai, kai viskas buvo pagal neišmanėlių sugalvotą nesąmonę, girdi, viešbučių restoranai Lietuvoje skirti tik užsieniečiams, kurie bijo į lauką iš...
Restoraną miške įkūrę šefai atskleidė, kaip net grikius su mėsos konservais paversti išskirtinai skaniu patiekalu (5)
Liepos 14–22 d. Rumšiškėse vyko Lietuvos skautų judėjimo šimtmečiui skirta Tautinė stovykla „Laužų karta“. Čia susirinko daugiau nei 3300 skautų iš Lietuvos ir dar 21 pasaulio valstybės. Be įprastų skautų stovyklos atributų – palapinių, miško statinių ir laužų, čia įsikūrė laikinas restoranas „Rum&Š...
Maistas šaldytas lede, pietūs upelyje ar vakarienė ant Vilniaus senamiesčio stogo su vaizdu į Katedrą – tai tik keli nuotykiai iš projekto „52 kartai“. Fotografas Robertas Daskevičius kviečia pasigrožėti įspūdingais maisto fotografijos darbais, sulaukusiais dėmesio ir pasaulyje.
Prabangiame „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje pačioje Vilniaus širdyje – priešais Katedros aikštę įsikūręs elegantiškasis restoranas „ Telegrafas “ švenčia penkerių metų gimtadienį ir pristato atnaujiną rudenišką savo meniu, kurį sukūrė šefas Javieras Lopezas.
Šiuo metu vyksta projekto „30 geriausių restoranų“ 2017 m. reitingo skelbimas. Šis 6 straipsnių ciklas yra skirtas trumpai pristatyti šalies geriausius restoranus atskleidžiant jų išskirtinumus.
Šiuo metu vyksta projekto „30 geriausių restoranų“ Lietuvoje 2017 m. balsavimas. Gastronomijos ekspertai, kurių Gero maisto akademijoje šiuo metu yra apie 150, lankosi šalies restoranuose, siekdami įvertinti tiek rinkos naujokus, tiek jos senbuvių progresą.
Prieš šešias savaites Vilniaus turizmo informacijos centras iškėlė klausimą: kas gali geriau pristatyti Vilnių pasauliui, jei ne jo gyventojai? Taip prasidėjo kartu su Perpasauli.lt organizuojamas nuotraukų konkursas „Mano Vilnius“, kuris patraukė tiek profesionalų, tiek mėgėjų dėmesį.