2021 m. lapkričio 21 d. 14:55
Giedrė Kesiūnaitė, chemijos mokslų daktarė, nejučiomis įsitraukė į verslą – tapusi vegetare pradėjo kurti ir mėsos pakaitalus iš seitano.
2021 m. spalio 4 d. 06:00
Vilniaus pašonėje, kiek tolėliau Pilaitės šiemet įkurtuves atšventė unikalią produkciją gaminantis fabrikas . Čia gimsta žaibišku greičiu...
2021 m. spalio 1 d. 12:20
Spalio 1–ąją minima pasaulinė vegetarų diena, o ją paminėti galima ir valgantiems mėsą bei pasimėgauti ypatingo skonio kupinais bemėsiais...
2021 m. balandžio 12 d. 13:07
Augalinė mityba sulaukia vis didesnio visuomenės pripažinimo. Kol vieni apsisprendžia kardinaliai pakeisti savo mitybos įpročius atsisakant mėsos,...
2021 m. sausio 8 d. 13:44
„Veganuary“ – Vegan (veganas) + January (sausis) – tai mėnuo, kai žmonės kviečiami išbandyti veganinę mitybą ir pabandyti šį mėnesį...
2020 m. birželio 23 d. 07:00
Mityba pagal ajurvedą – tai valgymas, atsižvelgiant į unikalų vidinių energijų balansą. Skamba mįslingai? Tuojau sužinosite, ką tai reiškia.
2019 m. rugsėjo 11 d. 10:33
2015 m. rugsėjo 30 d. 00:03