Prenumeruok

seitanas

NAUJIENOS

Giedrė Kesiūnaitė, chemijos mokslų daktarė, nejučiomis įsitraukė į verslą – tapusi vegetare pradėjo kurti ir mėsos pakaitalus iš seitano.

Vilniaus pašonėje, kiek tolėliau Pilaitės šiemet įkurtuves atšventė unikalią produkciją gaminantis fabrikas . Čia gimsta žaibišku greičiu...

Spalio 1–ąją minima pasaulinė vegetarų diena, o ją paminėti galima ir valgantiems mėsą bei pasimėgauti ypatingo skonio kupinais bemėsiais...

Augalinė mityba sulaukia vis didesnio visuomenės pripažinimo. Kol vieni apsisprendžia kardinaliai pakeisti savo mitybos įpročius atsisakant mėsos,...

„Veganuary“ – Vegan (veganas) + January (sausis) – tai mėnuo, kai žmonės kviečiami išbandyti veganinę mitybą ir pabandyti šį mėnesį...

Mityba pagal ajurvedą – tai valgymas, atsižvelgiant į unikalų vidinių energijų balansą. Skamba mįslingai? Tuojau sužinosite, ką tai reiškia.

Maistas, kurio nevalgo patys dietologai  (1)

2017 m. rugpjūčio 5 d. 09:32

Veganų festivalis atkeliauja ir į Kauną  (1)

2017 m. rugpjūčio 1 d. 17:11