Šiems pietums pagaminti daug ingredientų nereikia – gardžią morkų sriubą išvirsite iš kelių daržovių. Trintą sriubą patiekite su sočiomis empanadomis – jų niekas neatsisakys. Morkų sriuba su empanadomis – tai, ko reikia kiek vėsesnę dieną.
saldžioji bulvė
10 straipsnių
Varške įdaryta saldžioji bulvė – labai lengvas receptas. O reikės vos 5 ingredientų. Įdarytas bulves valgykite šiltas.
Saldžios bulvės, dar žinomos kaip batatai, turi daug panaudojimo būdų. Ši daržovė gali tapti puikiu desertu arba originaliu garnyru prie pamėgto patiekalo. Nors batatų auginimui prireiks paskirti nemažą daržo dalį ir nepritrūkti kantrybės, tačiau rezultatas išties džiugins.
Daugybė žmonių naujus metus pradeda su šviežiu gūsiu įkvėpimo, nusiteikdami ne tik naujiems iššūkiams, bet ir užsibrėždami įgyvendinti ilgai brandintus tikslus. Dažniausiai tarp jų – mitybos įpročių keitimas, siekiant ne tik labiau tenkinančių kūno formų, bet ir sveikesnės gyvensenos. Maisto tinklar...
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Sviestinio moliūgo ir saldžiųjų bulvių sriuba – kokosinė, saldi, turinti lengvo aitrumo. Tiršta, kreminės tekstūros, šildanti – viskas, ko reikia žiemai. Saldžiųjų bulvių mylėtojams tikrai patiks.
Aš norėčiau duoti jums po gabalėlį šio brownio ir pamatyti nuostabos kupinus veidus, kai pasakyčiau, kad šis skanėstas pagamintas tik iš 5 ingredientų (vienas iš jų – saldžioji bulvė!), yra be miltų, augalinės kilmės ir tikrai sveikas. Jį galima laikyti šaldytuve ir užkandžiauti visą savaitę, galima...
Nesaldūs pyragai – visuomet gera idėja vakarienei ar kaip šaltas užkandis. Jų receptų begalės, be to, kiekvienas gali eksperimentuoti pagal savo skonį. Šį kartą siūlome išbandyti kišą su saldžiosiomis bulvėmis.
Koks gi ruduo be patiekalų iš bulvių? Tačiau šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius čiumpa į rankas ne tradicinius lietuviškus šakniavaisius, o jo giminaitę – saldžiąją bulvę.