Rimvydas Laužikas

NAUJIENOS

Profesinis pasaulis – negailestingas. Čia nėra laiko būti pasyviems ir ramiems, ypač pirmaisiais karjeros metais. Tai patvirtina ir Lietuvoje esantis...

Kada Vilnių pasiekė pirmasis tikras prancūziškas kruasanas? Nežinome, bet pėdsakų galėtume dairytis tarpukario laikų miesto kavinėse. Deja, nykus...

Per šias Velykas Alfas kviečia nustebinti savo šeimą nauju patiekalu, kurį paruošite tikrai labai greitai ir paprastai, o visus žavės sultingas ir...

Užgavėnės – tai tarsi pirmas žingsnis pavasario link, kai po tamsios žiemos norisi jas švęsti skanaujant gardžius patiekalus . Nors jos mums...

Užgavėnės – tai laikas prieš pasninką. Šios šventės apeigos atspindėdavo šviesos ir tamsos, gėrio ir blogio, pavasario ir žiemos kovas,...

„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano „...