restoranas

restoranas

Restoranas (pranc. restaurer 'atstatyti, sustiprinti', angl. restaurant) – vidutinės ar aukštos klasės maitinimo paskirties įstaiga dirbanti pagal aukštus kokybės ir kultūros standartus bei orientuota į žmonių socializacijos poreikius. Dažnai veikia kaip tam tikros šalies virtuvės, laikotarpio, maisto rūšies ar gėrimo kultūros saugotoja, puoselėtoja ir skleidėja.

NAUJIENOS

Su ispanų architektūros studija „Arquivio architects“ pasirašyta 7 mln. eurų Nacionalinės koncertų salės „ Tautos namai “ projektavimo...

Daug vandens Nemunu nutekėjo nuo aprašomų įvykių, tačiau kai kurie taip giliai įstrigo atmintyje, kad ir po daugelio metų iki mažiausių smulkmenų...

3 milijonai eurų už 4 žvaigždučių viešbutį Smilčių g. Palangoje , kiek mažiau – už 4 žvaigždučių viešbutį Bazilijonų g., Vilniuje ,...

Spengianti tyla karantino uždarytose kavinėse į neviltį varo jų savininkus. Patys tokių įmonių vadovai dabar jau eina į virtuves, ima puodus ir iš...

Artūras Zuokas interviu dalija dažnai, tačiau nedažnai pasitaiko tokių, kad būtų priverstas atsakyti ne į žurnalistų, o į laidos žiūrovų...

Senamiesčio gyventojai ir ekspertai tikina, kad verslas pavogė kiemą iš Vilniaus miesto. Prieš kelias savaites istorija prasidėjo nuo gyventojų...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina