Kembridžo kunigaikštienė turi didžiulį gerbėjų būrį iš viso pasaulio. Visiems jiems įdomu išgirsti, kokiuose renginiuose lankėsi Kate Middleton, kuo buvo pasipuošusi ir pan. Žinoma, kad trijų vaikų mama yra sveikos gyvensenos šalininkė, mėgsta mankštintis, judėti, tad nieko keisto, kad ji valgo svei...
pusryčiams
13 straipsnių
Dietistė Vaida Kurpienė įvardijo pagrindinę protarpinio badavimo klaidą, dėl kurios nekrenta svoris (1)
Protarpinis badavimas – tai valgymo metodas, kai tam tikrą laiko tarpą badaujama. Šis metodas veikia kaip ir bet kuri kita dieta ar mitybos būdas – mažėjant suvartojamo maisto kiekiui, mažėja ir kūno masė, gali pagerėti sveikatos būklė. Dietistė Vaida Kurpienė atsakė, ar tikrai protarpinis badavimas...
Šeštadieniais 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje rodomoje laidoje „ Receptų receptai “, kurioje kaskart pristatoma net 10 naujų idėjų patiekalams, žiūrovai šįkart išvys idėjas savo pusryčiams. Beruošiant įdomiausius receptus pasikalbėjome su gaminti mėgstančiu „Gimę ne Lietuvoje“ laidos vedėju Samsonu Abi...
Kembridžo kunigaikštienė turi didžiulį gerbėjų būrį iš viso pasaulio. Visiems jiems įdomu išgirsti, kokiuose renginiuose lankėsi Kate Middleton, kuo buvo pasipuošusi ir pan. Žinoma, kad trijų vaikų mama yra sveikos gyvensenos šalininkė, mėgsta mankštintis, judėti, tad nieko keisto, kad ji valgo svei...
Ką šiandien gaminti pusryčiams? Šį klausimą ryte sau užduoda daugelis. Ir išties, pagaminti ne tik sveikus, bet skanius ir įvairius pusryčius kiekvieną dieną gali atrodyti nelengva užduotis. Laidoje „Sveika lėkštė“ – didžiausias dėmesys grūdams, kruopoms ir viskam, kas dera prie jų.
Pagaminkite purius ir neatsivalgomus vaflius su kremu, kurie taps jūsų pusryčių hitu. Vafliams: 2–3 didelių kiaušinių 20 g šviesiojo cukraus sirupo 1 šaukštelio vanilės pastos 250 g gazuoto natūralaus mineralinio vandens 250 g miltų 15 g kepimo miltelių 100 g margarino 82 g cukraus 2 g druskos Kremu...
Atsibodo rytais valgyti tradicinę kiaušinienę ar pabodusius sumuštinius su sūriu ir dešra? Tuomet skubėkite rašiklio, o dar geriau – šių produktų į parduotuvę, nes charizmatiškasis kulinaras jums rodo nenuvilsiantį patiekalą, kuriuo kasryt galėsite gardžiuotis su visa šeima.
Šįkart laidos „Mažieji kulinarai“ vedėjos Smila ir Lėja gamino naminius varškėčius, tačiau vietoj įprastų padažų varškėčius gardino obuoliene, apelsinų žievelėmis ir cinamonu.
Kaip išvengti nuolatinio sukiojimosi po puodus ar landžiojimo į šaldytuvą? Kaip, galu gale neišalkti taip, jog kimštum, kas papuola...
Ne kartą girdėjote kone mantra tapusia frazę „Pusryčiai – svarbiausias dienos valgis“. Daugelis dietologų patikins, kad pusryčiauti tikrai sveika. O mokslininkai mano, kad įprotis valgyti rytais yra įgyjamas. Daugelis taip pat sutinka, kad esminis klausimas ne - valgyti ar nevalgyti, o tai, ką pusry...
Picas mėgsta visi: ir tėvai, ir vaikai. Aišku, dažniausiai tingime valandą laiko darbuotis virtuvėje dėl šio patiekalo, todėl lekiame į greitojo maisto užkandinę. Arba nusiperkame picos pagrindą, o kitus ingredientus išdėliojame ant viršaus.
Skaitytojas Elena, išbandžiusi ne vieną gardų pyrago receptą, siūlo trumpam pamiršti obuolius ir iškepti varškės pyragą, kuris puikiai tinka ir kaip desertas, ir kaip sotus patiekalas (labai primena tradicinį varškės apkepą).
Šiandien pusryčiams nesugalvojau nieko kito, kaip tik gaivų pavasarinį sumuštinuką. Ant palangės pipirnės jau seniai laukia kada jas nuskinsiu, vakar turguje ridikėlių pirkau, o šaldytuve skanaus sviesto su žolelėmis turiu. Tai visa tai labai smagiai sugulė ant ruginės Ciabatta duonos riekės.