padažas

padažas

Padažas (angl. souce, it. salsa) – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

NAUJIENOS

Nors nesu greito maisto mėgėja ir jį valgau itin retai, bet nesumeluosiu sakydama, kad kartais užsinoriu ir tokio maisto. Tuo labiau, kad į normalų...

Mylėdami ir besirūpindami savo vaikais, tėvai nori jiems paties geriausio. Būtent todėl sekmadienio rytais keliasi anksčiau iškepti veidelio formos...

Ramenas su antiena  (6)

2021 m. vasario 22 d. 16:12

Kiekvienos šalies virtuvė – savotiškai unikali, stebinanti ir įdomi. Tą patį apie mūsiškę galėtų pasakyti ir Lietuvoje ne vienerius metus...

Pradžioje patikinimas: ne, mano apdovanojimai ir įvertinimai nėra perkami už maistą ar pinigus, tačiau, kadangi šioje puotoje figūravo antis,...

Tailandietiška Tom Yum sriuba  (3)

2021 m. vasario 1 d. 14:44

Gardusis čili sriubos apkepas  (1)

2021 m. sausio 26 d. 12:38

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis  (3)

2021 m. sausio 25 d. 10:24

Lazanija su varške  (4)

2021 m. sausio 19 d. 14:39

Greitai paruošiamos salotos

2021 m. sausio 14 d. 15:31

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10