padažas

padažas

Padažas (angl. souce, it. salsa) – prie patiekalo derantis skystas ar tirštas maisto produktų ir prieskonių mišinys, savo kvapu, spalva ir skoniu žadinantis apetitą, skirtas padidinti maistinę vertę bei pagardinti. Patiekalas su padažu tampa sultingesnis, išraiškingesnio skonio, maistas lengviau virškinamas.

NAUJIENOS

Mano asmeniniame restoranų sąraše yra tokių vietų, kurias aplankyti noriu jau labai seniai, bet vis to nepadarau. Kartais nėra patogu nuvykti į...

Gegužės pradžioje buvo paskelbta apie „Eurovizijos“ žiūrovų laukiančią naujieną – nutrūks beveik dvidešimtmetį trukusi tradicija ir Dariaus...

Špinatai – daugelyje pasaulio šalių yra itin vertinamos salotos. Ir ne tik dėl švelnaus skonio, bet ir organizmui naudingų savybių. Špinatuose...

Šis troškinys yra mėgstamas mano šeimos ir tik pasitaikius progai visada jį gaminame.

Gegužės 13-oji pripažinta kaip tarptautinė humuso diena – ši tolygios struktūros ir švelnaus skonio avinžirnių užtepėlė ne tik gali...

Lengvos salotos su daržovėmis ir tunu

2021 m. gegužės 13 d. 00:00

Mažos daržovių picos

2021 m. gegužės 11 d. 00:15

Traškios morkų salotos pagal Alfą Ivanauską  (1)

2021 m. gegužės 10 d. 00:00

Veršienos troškinys su daržovėmis

2021 m. balandžio 6 d. 14:57

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10