Vienas iš populiariausių varškės patiekalų – varškės apkepas su manų kruopomis. Jį paruošti taip paprasta ir lengva, kad užtruksite mažiau nei 10 minučių. Patiekite varškės apkepą su vaisiais, grietine ar uogiene.
manų kruopos
11 straipsnių
Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus patiekite su bulvių koše ar grikiais.
Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.
Dažnam lietuviui bulviniai blynai – vienas gardžiausių bulvinių patiekalų. Valgomi visaip – kam skaniau su grietine, o kam – su uogiene. Bet kokiu atveju, bulviniai blynai – tikras malonumas.
Varškės spurgas verdame, kai norime puraus, minkšto deserto. Skanios ir atšalusios, bet ypatingai malonu valgyti karštas. Išvirusias varškės spurgas apiberkite miltiniu cukrumi.
Varškėtukai – puikus išsigelbėjimas, kai reikia greitai paruošti pietus. Ypač tai aktualu prasidėjus mokslo metams. O dar smagiau, kad minkšti ir purūs kepti varškėčiai daugelio vaikų valgomi apetitu nesiskundžiant.
Jei norite obuolių pyrago greitai, gaminkite pagal šį receptą. Paruošite per 5 minutes ir galėsite šauti į orkaitę. Tai ne tik greitai pagaminamas, bet ir labai skanus obuolių pyragas su manais.
Žvejų pasaulyje egzistuoja daug teiginių, kurie kaip aksiomos keliauja iš kartos į kartą ir retai kas susimąsto, ar jie tikrai teisingi. Apie vasarinę žūklę tokių mitų prikurta mažiau, nes kai šilta, žuvys ir taip neblogai kimba. Bet kai šalta ir žuvys įnoringos, tada prasideda – taip nedaryk, ant t...
Vieno didžiausių Lietuvos prekybos centrų atlikta apklausa parodė, kad 49 proc. tautiečių į savo mitybą įtraukia grūdinius produktus ir pusryčiams dažnai renkasi košes (27,3 proc.). Dietologai taip pat rekomenduoja košes valgyti ryte, nes jose esantys lėtai įsisavinami angliavandeniai ilgai palaiko ...
Ketvirtadienio rytą pasitikome su džiugia naujiena – skaitytoja atsiuntė tik ką iškepto pyrago nuotrauką ir receptą. Gardžiai atrodantis, purus ir labai lengvai pagaminamas. Negalėjome su jumis nepasidalinti šio skanėsto receptu.
Purus varškės apkepas primena vaikystę, nerūpestingas dienas ir gardžiausius mamos patiekalus... Šiandien jums siūlome burnoje tirpstantį, uogomis pagardintą ir abejingų nepaliksiantį varškės apkepą. Skanaus!