Prenumeruok

LSU

NAUJIENOS

Žiedinis kopūstas , arba kalafioras – ne tik skani, bet ir labai naudinga daržovė. Ji teigiamai veikia širdies, kepenų ir smegenų darbą bei...

Keturi Kaune veikiantys universitetai sudarė sutartį, leisiančią bendradarbiauti mokslo, studijų ir praktikos srityse, antradienį pranešė Lietuvos...

Spirulina – cianobakterijų rūšis, dažnai vadinama mėlynai žaliais dumbliais, kurie auga tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje. Kaip ir augalai,...

Turgavietėse ir parduotuvių lentynose jau puikuojasi lietuviški smidrai . Jų sezonas prasideda balandžio pabaigoje ir tęsiasi iki birželio vidurio,...

Pieno produktai – vieni geriausių baltymų šaltinių, reikalingų nuo pat ankstyvos vaikystės. Kai jų trūksta – silpnėja mūsų imunitetas,...

Visi žmonės nori būti sveiki ir energingi, tačiau ne visi žino, kaip tą pasiekti. Sveika mityba gali prisidėti prie geresnės savijautos,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10