Gydytoja dietologė rekomenduoja įvertinti ne tik skonių įvairovę, bet ir sveikatą – kartais šiek tiek saiko yra geriau už šiek tiek daugiau patiekalų ant stalo. Pažymima, kad kasdienėje mityboje saikas užtikrina ilgalaikę sveikatą, rašoma pranešime spaudai.
Laura Romeraitė-Kuklierienė
3 straipsnių
Jau visai netrukus šventinis stalas suburs visus mėgautis nekasdieniais valgiais ir gardėsiais – norint jų visų paragauti, nepersivalgyti pavyksta ne kiekvienam. Tačiau ši klaida ne tokia ir nekalta – kaip teigia „Delfi“ kalbinta dietoterapijos centro gydytoja dietologė Laura Romeraitė-Kuklierienė, ...
Dietologė išvardijo 5 košių rūšis, kurių nauda – didžiulė: kitos tik augins svorį arba tuštins piniginę (99)
Skaniausia vaikystėje būdavo močiutės virta manų kruopų košė su uogiene, o perlinę su spirgučiais valgydavo tėtis. Grikių ar bulvių košę dažniausiai pasirenkame kaip garnyrą prie karbonado, o štai bolivinę balandą – kai norime šiek tiek pritapti prie sveikuoliškų naujovių. Tačiau retai susimąstome, ...