japoniška virtuvė

NAUJIENOS

Sparčiai populiarėjanti japoniška mačia arbata užkariauja daugelio kasdienį meniu. Vis daugiau žmonių renkasi į miltelius sutrintą žaliąją...

Japonija yra išskirtinė šalis kulinarijos pasaulyje. Japonų manymu, maistas turi derėti su gamta ir asmeniu, kuris ruošia patiekalą, o jų virtuvė...

Nors apribojo didžiąją dalį įprasto gyvenimo, karantinas visgi išlaisvino lietuvių kulinarinę vaizduotę, vis dažniau įkvėpdamas juos...

Kai kalbame apie sveikatą, ilgaamžiškumą ir mitybą, dažnai kaip pavyzdį imame japonus. Sunku pasakyti, kas lemia tai, kad jų gyvenimo trukmė viena...

2020-ieji Lietuvoje paskelbti Japonijos konsulo Čiunės Sugiharos , išgelbėjusio tūkstančius žydų gyvybių, metais. Šia proga spalio 12–18...

„Pamečiau skaičių, kiek kartų esu buvęs Japonijoje“, – juokauja Kauno Vytauto Didžiojo universiteto docentas, Kauno-Japonijos draugystės...

Kuo maisto pasaulis gyvens 2017 m.?  (21)

2017 m. sausio 1 d. 13:34

Naminiai sušiai  (19)

2012 m. balandžio 15 d. 00:00

Kulinariniai opusai. Garų puodas  (20)

2012 m. kovo 30 d. 00:00

Lietuviai ir Londone ieško cepelinų  (36)

2008 m. liepos 14 d. 17:30

Asmik Grigorian: duoklė tėvams ir dievams  (24)

2006 m. sausio 10 d. 13:00

Japonija: su lazdelėmis prie stalo  (13)

2004 m. rugsėjo 22 d. 12:44

Natūrali ir harmoninga japoniška virtuvė  (20)

2004 m. rugsėjo 7 d. 12:57