Iš aukso fondo

15 straipsnių

Roma Macijauskaitė

Kaišiadoryse gyvenanti verslininkė Kristina Macelytė ne tik mėgsta gaminti maistą, tačiau ypač vertina iš mamos ir močiutės perimtą patirtį – per laiką išgrynintus receptus, kuriais šiandien gali lepinti artimuosius. Tačiau ne vien paslaptį, kaip ruošti skanų maistą, – Kristina perėmė ir estetikos j...

Roma Macijauskaitė

Pirmoji Zinos Bružienės pažintis su plikytos tešlos tortu „Karpatka“ įvyko dar studijų metais ir iki šiol tas prisiminimas sukelia juoko pliūpsnius. Maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ kūrėja prisipažįsta, kad buvo ir pamiršusi šį desertą, nors anuomet dažnai juo mėgaudavosi. O „Karpatkos“ receptą...

Roma Macijauskaitė

Tęsiu straipsnių ciklą „Iš aukso fondo“ ir šįkart rubrikoje „Maistas“ svečiuojasi Zina Bružienė iš Palangos su ypatingu žagarėlių receptu. Ypatingas – nes paveldėtas iš smetoniškoje Lietuvoje gyvenusios močiutės, kuri buvo puiki gaspadinė ir neabejotinai Zinai perteikė visą savo meilę maistui. Šiand...