gastronomija

NAUJIENOS

Nacionalinį nematerialaus kultūros paveldo vertybių sąvadą, kuriame – per amžius sukauptos žinios, įgūdžiai, susiformavusios tradicijos, iš...

Nors žiema tokia graži ir šaltukas spaudžia, šiemet smagios Palūšę garsinančios šventės „Trauk stintelę“ nebus. Vis dėlto Ignalinos r....

Kiekvienas rašytojas turi savitą rašymo techniką, rašymo papročius ir įpročius, su rašymu susijusias keistenybes. O ypatingai tuo pasižymi...

Atėjo tas metų laikas, tarpušventis, kai virtualiai arba iš tikrųjų susirinkote prie stalų ir po mamos mišrainės bei karpio supratote, kad visgi...

Karantinas pavasarį, karantinas dabar. Susiduriame su daugybe sveikatą ir gyvybes saugančių apribojimų ir suvaržymų. Taip gyvena beveik visas...

Eduardo Arnoldo Chapmano jaunystė galbūt niekuo per daug neišsiskyrė nuo to laikotarpio žemesniosios vidutinės klasės tėvų vaiko gyvenimo – šiek...

Šlapio Užkalnio kvapas persuks jums smegenis  (121)

2020 m. gegužės 16 d. 12:28

Užkalnis: Man uždarytų restoranų nebūna  (246)

2020 m. balandžio 5 d. 16:21