Čili

NAUJIENOS

Ant grilio galima kepti ne tik šašlykus ar mėsos kepsnius, bet ir virti sriubas, plovą ar gaminti įvairiausius troškinius. Vienas jų – pasaulyje...

Grilio patiekalų mėgėjams – šios srities meistro Vadimo Amosovo čili troškinio receptas. Vyras juokauja, kad dėl šildančių savybių patiekalas...

Atšilus orams lauke kepama mėsa tampa bene kiekvieno savaitgalio tradicija. Tačiau ar tikrai žinome, kaip tinkamai ją iškepti? Tam, kad mėsa...

Naujame projekto „Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui“ grilio laidų cikle – tikras šio meno žinovas Vadimas Amosovas, kuris pasakoja, kaip...

Užkalnis gavo pauostyti pipirų  (105)

2021 m. gegužės 1 d. 13:42

Kaip visi žinote, kuo brangesnis daiktas, tuo jis geresnis. Čia tokia gyvenime taisyklė – kaip ir ta, kad kuo protingesnis žmogus, tuo didesnis jo...

Vasara ne už kalnų, todėl ne vienas prisimena spintos kamputyje laukiantį bikinį ir jaučia spaudimą įsisprausti į tam tikrus dailaus kūno rėmus....

Raudonųjų serbentų čatnis  (1)

2021 m. kovo 19 d. 09:20

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10