alergija

alergija

Alergija (gr. allos 'kitas, kitoks' + ergeia 'veikimas, veikla, atsakas') – tai ypač jautri organizmo reakcija alergenams (kai kuriems aplinkos faktoriams: cheminėms medžiagoms, mikrobams bei jų veiklos produktams, maisto produktams ir kt.), į kuriuos kiti visai nereaguoja.

NAUJIENOS

Nors įprastai grikius valgome pusryčiams , jie puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Šias kruopas galima panaudoti ruošiant daugybę patiekalų:...

Ar galėtumėte įsivaizduoti žiemos švenčių vaišių stalą be žuvies patiekalų? Silkutė, žuvienė, tešloje apkepta žuvis ar net visą šeimą...

Augalinis pienas jau kurį laiką yra alternatyva ne tik veganamas, bet ir tiems, kas netoleruoja laktozės. Jų pasirinkimas parduotuvėse – begalinis:...

Žiemos švenčių laukimas dažnam asocijuojasi su sniegu, jaukiais vakarais prie židinio bei gardžių kepinių kvapais. Pavyzdžiui, cinamono,...

Besivaikydami jaunystės žmonės išbandė jau daug ką: vieni griebiasi naujausių technologijų, kiti gręžiasi į mūsų protėvių jau išbandytas...

Sovietiniais laikais nebuvo madingų papildų, kurių gausa prieinama mums šiuo metu, užtai buvo superproduktų, kurių žmonės dažnai įtraukdavo į...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10