Ingredientai
Žuvies filė
600
g
Morkos
1
vnt.
Ropės
1
vnt.
Petražolių šaknys
20
g
Rauginti agurkai
2
vnt.
Rauginti grybai
5
vnt.
Aliejus
80
g
Pipirai
pagal skonį
Lauro lapai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Skamba neįprastai? Verta pabandyti.
Gaminimo eiga
Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Grybus smulkiai supjaustykite.
Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.
Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.
Atsiliepimai