Ingredientai
Vištiena
1
kg
Vištienos faršas
1
kg
Apelsinai
2
vnt.
Morkos
2
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Aliejus
50
ml
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Susmulkinkite česnako skilteles.
Nulupkite apelsiną ir susmulkinkite jo žievelę.
Šlaunelių mėsą sudėkite ant kvadrato formos maistinės plėvelės, oda į apačią.
Apibarstykite ją druska, smulkintais česnakais ir smulkinta apelsino žievele.
Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite į faršą.
Tada uždėkite faršą ant šlaunelių mėsos, suvyniokite viską į vyniotinį ir virkite apie 50 minučių.
Po virimo vyniotinį kuo nors prispauskite.
Jį patartina pjaustyti kitą dieną.
http://www.kaledos.borjomi.lt
Atsiliepimai