Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Aliejus 50 ml
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Susmulkinkite česnako skilteles.

Nulupkite apelsiną ir susmulkinkite jo žievelę.

Šlaunelių mėsą sudėkite ant kvadrato formos maistinės plėvelės, oda į apačią.

Apibarstykite ją druska, smulkintais česnakais ir smulkinta apelsino žievele.

Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite į faršą.

Tada uždėkite faršą ant šlaunelių mėsos, suvyniokite viską į vyniotinį ir virkite apie 50 minučių.

Po virimo vyniotinį kuo nors prispauskite.

Jį patartina pjaustyti kitą dieną.

http://www.kaledos.borjomi.lt

kaledos.borjomi.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai