Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Vynuogės (žaliosios)
3
saujos
Obuoliai
1
vnt.
Kietasis sūris
100
g
Špinatai
2
saujos
Salotos
2
saujos
Graikiniai riešutai
1
sauja
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė apibarstykite druska, pipirais ir iškepkite. Palaukite ko atvės ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Sūrį sutarkuokite stambesnėmis drožlėmis.
3. Obuolius supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
4. Vynuoges perpjaukite per pusę ir, jei reikia, išimkite kauliukus.
5. Riešutus kiek sutrupinkite smulkiau.
6. Špinatus ir salotas nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite gana smulkiai.
7. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Atsiliepimai