Ingredientai
svogūno
0.5
vnt.
rudųjų pievagrybių
5
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
vištienos filė
1
vnt.
sviesto
2
v. š.
česnako
1
skiltelė
grietinėlės
300
ml
špinatų lapų
1
sauja
krapų
3
šakelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, ruduosius pievagrybius – į 4 dalis.
2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkite kepti vištienos filė, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Toliau sudėkite kepti pievagrybius, įdėkite sviesto ir viską išmaišykite. Sviestui išsilydžius sudėkite smulkintą česnaką, svogūną, išmaišykite. Įpilkite grietinėlės ir viską išmaišykite. Po to įdėkite špinatų lapų ir krapų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai