Ingredientai

svogūno 0.5 vnt.
sviesto 2 v. š.
česnako 1 skiltelė
krapų 3 šakelės
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, ruduosius pievagrybius – į 4 dalis.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkite kepti vištienos filė, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Toliau sudėkite kepti pievagrybius, įdėkite sviesto ir viską išmaišykite. Sviestui išsilydžius sudėkite smulkintą česnaką, svogūną, išmaišykite. Įpilkite grietinėlės ir viską išmaišykite. Po to įdėkite špinatų lapų ir krapų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai