Ingredientai

Iki skausmo pažįstama problema, kuri atsiranda kaskart ėmus pjaustyti duoną. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi puikiu patarimu, kaip pjaustyti duonos gaminius ir išvengti trupinių ant lentutės bei stalo.

Gaminimo eiga

Šaldytą batoną šaunate į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepate 12 minučių.

Ištraukę ir leidę kiek atvėsti batoną pjaustote. Jis šviežias, kvapnus ir trapus, tačiau su kiekvienu peiliu brūkštelėjimu daugėja trupinių. Jų pilna ant lentutės ir greta jos.

Ką daryti, kad jų nebūtų? Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks pataria prieš pjaustymą lentutę uždengti kepimo popieriumi ir tik tada pjauti.

Susidariusius trupinius nuo popieriaus lengvai supilkite į indelį – pravers prireikus džiūvėsėlių. O lentutė bus švari ir nereiks valyti nuo stalo trupinių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai