Ingredientai

kreminės varškės sūrelio 300 g
ryšelio svogūnų laiškų 1
petražolių 1 šakelė
krapų 1 šakelė
smulkiai tarkuoto kietojo sūrio 50 g
sojų padažo
saulėje džiovintų pomidorų 50 g

Gaminimo eiga

Labai smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus, petražoles ir krapus. Varškės sūrelį padalyti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su paruoštais žalumynais, kietuoju sūriu, sojų padažu ir suformuoti kamuoliukus. Į kitą dalį įmaišyti sutrintų saulėje džiovintų pomidorų. Iš gautos masės taip pat suformuoti kamuoliukus. Skirtingų spalvų užkandžius galima patiekti mažuose šaukšteliuose arba ant padėkliukų.

Varškės kamuoliukai su žolelėmis ir džiovintais pomidorais

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

P. Strasevičiaus knyga „Vieno kąsnio užkandžiai“

Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai