Ingredientai

Morkos 3 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Cukrus 0.5 stiklinės
Vanduo 0.5 stiklinės
Druska (rupi) 1.25 šaukšto
Actas 10 šaukštai
Aliejus 0.5 stiklinės
Originalus marinuotų kopūstų receptas.

Gaminimo eiga

Kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia trintuve. Saldžiąją papriką nuplaukite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis. Česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Visas daržoves sumaišykite, pridėkite lauro lapų.

Pasiruoškite marinatą. Suberkite į vandenį cukrų, druską ir prieskonius. Virkite, kol druska ir cukrus visiškai ištirps. Tuomet supilkite actą.

Užpilkite marinatu kopūstus ir 2 val. palaikykite paslėgtus. Tuomet sudėkite juos į stiklainius. Laikykite šaldytuve. Kopūstai paruošti!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai