Ingredientai
Baltasis šokoladas
200
g
Šaldytos uogos (vyšnios, avietės ar kitos)
200
g
Uogų likeris
50
ml
Cukrus
50
g
Kukurūzų krakmolas
30
g
Vanilinis plombyras
400
g
Vafliai „Prancūziški pyragėliai“
8
vnt.
Liofilizuotų uogų milteliai
40
g
Ledai – desertas, kuris nepavaldus metų laikams. Alfas atskleis, kaip pasigaminti traškų ledų suvožtinį.
Gaminimo eiga
1. Baltąjį šokoladą ištirpinkite ant garų vonelės.
2. Į prikaistuvį sudėkite šaldytas uogas, įpilkite pusę likerio, suberkite cukraus, viską pakaitinkite, kol uogos atšils.
3. Krakmolą suberkite į 50 ml vandens, supilkite likusį likerį, viską išmaišykite. Supilkite į uogų tirpalą ir pakaitinkite, kol sutirštės.
Atsiliepimai