Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite marinato produktus ir užpilkite juo vieno kąsnio gabaliukais supjaustytą vištieną. Dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų pasimarinuoti.
2. Kiaušinį suplakite su šaltu vandeniu ir krakmolu. Į tešlą sudėkite marinuotos vištienos gabaliukus.
3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite vištieną ir apkepkite iš visų pusių, kad gražiai apskrustų (geriausia vištieną kepti per du kartus – taip gabaliukai nesukibs).
4. Iškeptą vištieną išimkite iš keptuvės.
5. Į karštą aliejų suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir imbierą.
6. Sumaišykite vandenį, actą, sojų padažą ir cukrų. Padažą supilkite į keptuvę. Kaitinkite kol užvirs.
7. Vieną šaukštą krakmolo ištirpinkite trijuose šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Gerai išmaišykite.
8. Padažui sutirštėjus, suberkite keptą vištieną ir išmaišykite. Maišant kepkite dar kelias minutes ant mažos ugnies.
9. Patiekite su virtais ryžiais.
Atsiliepimai