Ingredientai
Krekeriai
120
g
Sviestas
30
g
Cukrus
1
šaukštas
„Crème Bonjour“
900
g
Cukrus
250
g
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
3
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Grietinėlė
200
ml
Braškės
100
g
Alyvuogių aliejus
30
ml
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Krekerius sutrupinkite į apvalią kepimo skardą, sumaišykite su tirpintu sviestu ir šaukštu cukraus.
2. „Crème Bonjour“ sumaišykite su cukrumi, suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, išspauskite citrinos sultis, sudėkite grietinę ir išplakite iki vientisos masės.
3. „Crème Bonjour“ masę supilkite į skardą ir kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min. Sumažinkite temperatūrą iki 110 °C ir kepkite dar 20 min.
4. Pyragą atvėsinkite ir laikykite šaldytuve, kol sustings.
5. Braškes supjaustykite ir papuoškite jomis pyragą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
Atsiliepimai