Ingredientai

Spanguolės 1 stiklinė
Obuoliai 2 vnt.
Imbieras gabaliukas
Česnakai 1 skiltelė
Medus 1 šaukštelis
Sojos padažas šaukštelis
Aliejus 1 šaukštas
Atvėsęs padažas puikiai tinka prie paukštienos: žąsienos, kalakutienos ar keptos anties.

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Jame apkepkite susmulkintą svogūną. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, smulkiai sutarkuotą imbierą, bei susmulkintą česnaką. Supilkite vyną ir kaitinkite iki virimo.

Įdėkite medų bei sojų padažą, supilkite spanguoles ir viską ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug dešimt minučių. Tada viską supilkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Padažą vėl supilkite į keptuvę ir pakaitinkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai