Ingredientai
Spanguolės
1
stiklinė
Obuoliai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Česnakai
1
skiltelė
Baltas sausas vynas
1
stiklinė
Medus
1
šaukštelis
Sojos padažas
šaukštelis
Aliejus
1
šaukštas
Atvėsęs padažas puikiai tinka prie paukštienos: žąsienos, kalakutienos ar keptos anties.
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Jame apkepkite susmulkintą svogūną. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, smulkiai sutarkuotą imbierą, bei susmulkintą česnaką. Supilkite vyną ir kaitinkite iki virimo.
Įdėkite medų bei sojų padažą, supilkite spanguoles ir viską ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug dešimt minučių. Tada viską supilkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Padažą vėl supilkite į keptuvę ir pakaitinkite.
Atsiliepimai