Ingredientai
alyvuogių aliejus
šlakelis
„Clever“ makaronai „Spaghetti“
1
pakelis
„Iki“ sviestas
100
g
„Iki“ petražolės
10
g
pipirai
žiupsnelis
kietasis sūris
40
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Užkaiskite puodą su vandeniu, įberkite druskos, įpilkite šlakelį aliejaus ir supilkite „Clever“ makaronus „Spaghetti“. Virkite 10–12 minučių.
* Į keptuvę sudėkite gabaliukais pjaustytą „Iki“ sviestą, tirpinkite, įberkite pipirų ir pakepinkite. Tada įpilkite 200 ml skysčio, kuriame virė makaronai. Užvirkite.
* Padažui pavirus į jį sudėkite išvirusius makaronus, gerai išmaišykite. Užtarkuokite kietojo sūrio ir apibarstykite kapotomis „Iki“ petražolėmis. Išmaišykite.
* Patiekdami ant makaronų užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.
Atsiliepimai