Ingredientai

Miltai (nesijoti) 2.5 stiklinės
Kakava stiklinė
Kepimo milteliai 2.5 šaukštelio
Druska 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Sviestas stiklinė
Cukrus 2 stiklinės
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Pienas stiklinė
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius, sodą, druską ir cinamoną. Atidėkite į šalį. Elektriniu plaktuvu suplakite sviestą ir cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, gerai suplakdami po kiekvieno. Šaukštu įmaišykite vanilę, apelsino žieveles ir cukiniją.

Įmaišykite sausuosius ingredientus ir pieną į cukinijų mišinį, galiausiai suberkite riešutus.

Ištepkite ir pabarstykite miltais formą, supilkite į ją tešlą. Kepkite apie penkiasdešimt minučių (patikrinkite praėjus 45 minutėms!) arba kol tikrinant tešla neprilimpa prie medinio iešmelio.

Patiekdami supjaustykite plonomis riekelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai