Snaigė su apelsinu džemu – skani kalėdinė dekoracija su apelsinais. Patiekite su vaniliniais ledais. Snaigė su apelsinu džemu pradžiugins ir namiškius, ir svečius.

Gaminimo eiga

* Į prikaistuvį sudėkite pjaustytus apelsinus ir cukrų, pavirkite, kol sutirštės, apie 20 minučių, tada įmaišykite smulkintas imbiero cukatas.

* Išpjaukite iš tešlos du apskritimus, vieną apskritimą padenkite apelsinų įdaru ir kitą apskritimą dėkite ant viršaus, supjaustykite kraštuose juostas ir susukite taip, kad išeitų snaigės forma.

* Ištepkite gaminį kiaušinio plakiniu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

* Po kepimo apibarstykite cukraus pudra ir patiekite su vaniliniais ledais.

* Atvėsusias snaiges laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai