Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Vanduo 2 šaukštai
Medus 30 g
Maltas imbieras 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Žuvį pabarstykite druska ir pipirais ir palaikykite, kol paruošite padažą. Padažui spanguoles sudėkite į puodą (nedidelę saujelę spanguolių palikite patiekalui papuošti), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų, įdėkite medaus, imbiero ir virkite 5 min. Tuomet spanguoles drauge su skysčiu pertrinkite, įdėkite sviesto ir truputį pakaitinkite.

Skumbrę keturiose vietose įpjaukite skersai ir kepkite grilio režimu orkaitėje 8 min. iš abiejų pusių. Patiekite su paruoštu padažu. Papuoškite spanguolėmis. Prie šio patiekalo tinka virtos ir apkeptos ilgomis juostelėmis supjaustytos morkos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai