Porcijos: 4
Paprastai šiems pyragėliams su grybais minkoma tešla. Tačiau, kad būtų greičiau, ją galima pakeisti šaldyta sluoksniuota tešla. Patiekite pyragėlius su grybais su padažu arba valgykite vienus.

Gaminimo eiga

1. Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.

2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Atšildytą tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos.

4. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

5. Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai