Ingredientai
Vafliai sutrupinti
1.5
stiklinės
Pekano riešutai smulkinti
stiklinė
Sviestas tirpintas
stiklinė
Sūris Philadelphia
1
indelis
Glajus
stiklinė
Likeris
2
šaukštai
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Grietinėlė riebi plakimui
200
ml
Cukrus
1
stiklinė
Kukurūzų miltai
3
šaukštai
Vanduo
3
šaukštai
Avietės
2.5
stiklinės
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sumaišykite sutrupintus vaflius, smulkintus pekano riešutus ir sviestą. Šią masę sudėkite į išardomą kepimo formą.
Dideliame dubenyje sumaišykite minkštą sūrį, glajų, likerį ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Mišinį įdėkite į šaldytuvą.
Puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų miltus, įpilkite vandens ir įberkite 1,5 stiklinės aviečių. Kai užvirs, 2 min. pakaitinkite maišydami. Supilkite į dubenį, atvėsinkite ir įdėkite šaldytuvą.
Uždėkite viršutinį sluoksnį ant pagrindo, papuoškite likusiomis uogomis.
Atsiliepimai