Ingredientai
Miltai
300
g
Cukrus
150
g
Vanilinis cukrus
3
šaukšteliai
Kiaušiniai
3
vnt.
Graikiniai riešutai
150
g
Razinos
120
g
Sviestas
120
g
Cinamonas
šaukštelis
Džiovinto imbiero milteliai
šaukštelis
Romas
2
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Razinas gerai nuplaukite ir kelioms valandoms pamerkite rome.
Riešutus nuplaukite ir susmulkinkite.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžios baltos masės.
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.
Miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską išmaišykite dideliame dubenyje. Supilkite kiaušinių masę, suberkite riešutus ir razinas. Gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais. Supilkite tešlą ir kepkite 1 val. Palikite atvėsti 15 min., tada išimkite keksą iš kepimo formos.
Atsiliepimai