Porcijos: 2
Šios pikantiškos salotos su rūkyta lašiša daugeliui patinka. Virtų kiaušinių ir žuvies derinys – nepakartojamas. Paruoštas pikantiškos salotas su rūkyta lašišapagardinkite žiupsneliu pipirų.

Gaminimo eiga

* Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką sutarkuokite per smulkią tarką.

* Sudėkite majonezą, druską, pipirus ir 1 šaukštą smulkintų svogūnų laiškų. Gerai išmaišykite.

* Į lėkštę sudėkite salotas ir ant viršaus uždėkite rūkytą lašišą.

* Papuoškite likusiais svogūnų laiškais ir pagardinkite žiupsneliu pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai