Ingredientai
česnako
1
skiltelė
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
bazilikų lapelių
1
sauja
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kvietinių tortilijų
2
vnt.
tarkuoto sūrio
2
saujos
IKI pjaustyto saliamio
0.5
pakuotes
raudonėlio
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Pica su saliamu pagaminsite greitai ir nesudėtingai. tai neįprasta pica – jai sunaudosite 2 tortilijas. Naujų skonių tesuteiks pica su saliamiu!
Gaminimo eiga
1. Konservuotus pomidorus su alyvuogių aliejumi, česnaku, keletu baziliko lapelių, druska ir pipirais sumalkite rankiniu trintuvu.
2. Vieną tortiliją ištepkite ½ kiekio gauto pomidorų padažo ir apibarstykite sauja tarkuoto sūrio. Ant viršaus dėkite kitą tortiliją, ištepkite padažu, apibarstykite likusiu sūriu.
3. Ant viršaus sudėkite IKI pjaustytą saliamį.
4. Dėkite ant nepridegančio paviršiaus skardos ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min.
5. Iškeptą picą supjaustykite, apibarstykite raudonėliais, aitriųjų paprikų dribsniais ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai