Įsileiskite į namus kitų šalių virtuvę – paruoškite vištieną kinietiškai. Tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad tai – sudėtinga. Išbandykite ir įsitikinsite, kaip paprasta. Papuoškite vištieną kinietiškai kalendrų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. IKI vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite stambiais gabalėliais.

2. Į dubenį suberkite vištieną, krakmolą, druskos, supilkite ryžių actą. Viską išmaišykite.

3. Įkaitinkite aliejų, kepkite jame apvoliotą vištieną, kol ji gražiai apkeps.

4. Į keptuvę supilkite pomidorų ir sojų padažą, 150 ml vandens, berkite aitriųjų paprikų dribsnius, cukrų, pilkite terijakio padažą. Viską išmaišykite, pilkite likusį vandenį ir kaitinkite.

5. Užvirus padažui suberkite žirnius, pakaitinkite 5 min. Į lėkštę dėkite kinietišką vištieną, apipilkite paruoštu padažu. Papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai