Ingredientai
Kondensuotas pienas
0.5
indelio
Sausainiai („Gaidelis“)
2
pakeliai
Varškė
400
g
Sviestas
80
g
Grietinėlė
150
g
Cukrus
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Baltasis šokoladas
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su kondensuotu pienu.
Paruoštu pagrindu išlipdykite ne tik pyrago formos dugną, bet ir šonus bent iki pusės (prieš tai pyrago formą išklokite maistine plėvele, bis lengviau išimti pyragą).
Cukrų, vanilinį cukrų išsukite iki purimo su minkštu sviestu.
Varškę pertrinkite per tinklelį ir išsukite su sviestu ir iki standžių putų išplakta grietinėle (viską maišykite elektriniu trintuvu, kad masė gautųsi tyre be gumuliukų). Supilkite ištirpintą baltą šokoladą ir gerai išmaišykite.
Įdarą supilkite ant pagrindo, išlyginkite ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų.
Atsiliepimai