Ingredientai
Obuoliai
4
vnt.
Kriaušės
2
vnt.
Razinos
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Cukrus
0.5
stiklinės
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Obuolius ir kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol masė padidės ir pabals.
Maišant suberkite miltus, kepimo miltelius.
Suberkite obuolius, kriaušes, mirkytas razinas ir išmaišykite.
Paruoštą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 45 minutes.
Atsiliepimai