Ingredientai
Varškė
250
g
Sausainiai
200
g
Cukraus pudra
100
g
Grietinė
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Sviestas
50
g
Kakava
3
šaukšteliai
Želatina
1
šaukštelis
Kondensuotas pienas
50
g
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Juodasis šokoladas
25
g
Grietinėlė
100
ml
Mėlynės
1
sauja
Žemuogės
1
sauja
Avietės
1
sauja
Vanduo
0.5
stiklinės
Porcijos: 4
Šio pyrago pliusas - jo nereikia kepti!
Gaminimo eiga
Sausainius sutrupinkite, supilkite sutirštintą pieną, kakavos miltelius, sudėkite sviestą, viską kruopščiai išmaišykite. Sudėkite šią masę į formą, išlyginkite. Varškę išplakite su cukrumi, kiaušiniu, grietine, vaniliniu cukrumi.
Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės vandens, palikite, kad išbrinktų, tada pakaitinkite, tik neužvirinkite. Supilkite želatiną į išplaktą varškę, išmaišykite.
Pusę varškės masės užpilkite ant sausainių, pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Tada uždėkite sluoksnį uogų, užpilkite likusią varškės masę, vėl pastatykite į šaldytuvą.
Kai tortas sustings, pabarstykite tarkuotu šokoladu, papuoškite plakta grietinėle.
Atsiliepimai