Nekeptą tortą gali pasigaminti kiekvienas. Net ir nemokantis kepti. Svarbiausia prieš pjaustant porą valandų palaikyti šaldytuve. Puoškite nekeptą tortą, kaip tik sumanysite – pudra, tarkuotu šokoladu ar karamele.

Gaminimo eiga

1. Riestainėlius sutrupinkite iki smulkių trupinių. Supilkite į juos ištirpintą sviestą ir gerai sumaišykite. Gauta mase išklokite apvalią skardą.

2. Dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių putų.

3. Kitame dubenyje sumaišykite šokoladinį riešutų sviestą su kreminiu sūriu. Į šią masę atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę.

4. Bananus supjaustykite pusės centimetro storio riekelėmis ir išklokite jomis pyrago pagrindą. Ant viršaus paskirstykite kremą.

5. Nekeptą tortą bent dviem valandoms dėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami, papuoškite cukraus pudra.

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai