Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Į dubenį dėkite sviestą, berkite druską, cukrų, maltus migdolus, miltus ir viską išmaišykite rankomis. Tešla turėtų būti kaip trupiniai, jei matote, kad dar šiek tiek limpa, įdėkite miltų.
2. ⅔ tešlos uždenkite kepimo formos (išklotos kepimo popieriumi) dugną.
3. Į kitą indą dėkite varškę, įmuškite kiaušinius, berkite cukraus ir kepimo miltelius, krakmolą. Viską išmaišykite rankomis.
4. Į kepimo formą, ant tešlos pagrindo, dėkite varškės sluoksnį.
5. Ant varškės berkite jūsų pasirinktas uogas ir vaisius. Viską tolygiai paskirstykite.
6. Į likusią tešlą berkite cukraus, išmaišykite. Ant vaisių dėkite plėšytus marcipano gabaliukus ir suberkite likusią tešlą.
ALFO PATARIMAI:
· Galite naudoti šviežius arba šaldytus vaisius bei uogas, tik prieš gaminant juos atšildykite.
· Pyrago trupinius galite paskaninti cinamonu, šviežia vanile ar kardamonu.
· Pyragą galite valgyti kartu su ledais.
· Jei neturite marcipano, galite jo nedėti, bet prarasite šio pyrago žavesį. Bus skanus ir taip, bet jis sustiprins skonį.
· Rinkitės kokybišką varškę, ne ji yra pagrindinė šio pyrago sėkmės paslaptis.
Atsiliepimai