Ingredientai
Pievagrybiai
16
vnt.
Špinatai
2
saujos
Kiaušiniai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius supjaustykite, subarstykite druska, pipirais ir išmaišykite.
2. Špinatus nuplaukite, nuvarvinkite ir stipriai sugniaužykite (taip jie suminkštės ir sumažės).
3. Sumaišykite špinatus su pievagrybiais ir po nedidelę saujelę dėkite į kepimo indelius, gausiai išteptus sviestu.
4. Ant viršaus įmuškite po kiaušinį. Pabarstykite jį čiobreliais ir druska.
5. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai