Gaminimo eiga

Į įkaitintą keptuvę su riebalais dėkite atšildytus špinatus, druską, pipirus, česnakus ir viską kepkite maišydami. Tada įdėkite mozzarellos sūrį, migdolų riešutus, užpilkite vynu ir viską troškinkite, kol vynas nugaruos. Vištieną pabarstykite druska ir pipirais, vėliau dėkite įdarą ir susukite į cigaro formos kepsnį.

Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis. Pasigaminkite karamelizuotus obuolius: obuolius pakepkite ant sviesto, pilkite cukrų ir kaitinkite iki karamelės koncistencijos.

Šaldytus baravykus atšildykite patalpos temperatūroje, hermetiškai uždarame inde. Atšildytus baravykus nuplaukite ir dėkite virti į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 5 minutes.

Katalonietiškos vištienos suktinuką dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite kol kepsnio vidaus temperatūra pasieks 78 laipsnius.

Iškepusią vištieną perpjaukite įstrižai, nupjaukite galiukus, kad galėtumėte pastatyti lėkštėje. Užkaitinkite „Tomillo“ padažą. Nuo virtų baravykų nupilkite sultinį.

Į lėkštę dėkite salotų lapus, viduryje pastatykite vištienos kepsnį, aplinkui išdėliokite karamelizuotus obuolius ir virtus baravykus, pašlakstykite karameliniu padažu ir užpilkite „Tomillo“ padažo. Patiekalą papuoškite petražole.

Restoranas „Barcelona“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai