Ingredientai
Jautienos išpjova
500
g
Voveraitės
400
g
Svogūnai
1
vnt.
Grietinė (riebi)
80
g
Petražolės
sauja
Sviestas
40
g
Vištienos sultinys
100
ml
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Prabangus jautienos patiekalas.
Gaminimo eiga
Išpjaustykite iš mėsos plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Voveraites nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną rankomis išskirkite į tris – keturias dalis. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Petražoles susmulkinkite.
Svieste apkepkite svogūną, voveraites, petražoles ir mėsą. Baigiant kepti įberkite druskos, įpilkite šiek tiek vištienos sultinio, sudėkite grietinę. Pakaitinkite 3 min. ir nukelkite nuo viryklės. Patiekite su bulvių koše.
Atsiliepimai